Efter över tio år säger jag hejdå till Stockholm Kundaliniyogacenter.

Det vill jag göra med en härlig avslutningsworkshop, där jag kombinerar Kundaliniyoga och Human Design.

Nästan lika länge som centret varit i mitt liv har Human Design funnits där också, och jag vill gärna dela min förståelse av detta fantastiska system för självkännedom som är så fint att använda tillsammans med yogan.

Det jag älskar med human design är att det är så praktiskt och hands on, det handlar om hur just du är designad att bemöta livet och fatta beslut.

Du kommer att få veta det viktigaste om de olika typerna i Human Design – Generators,
Manifesting Generators, Projectors, Manifestors och Reflectors, vad deras unika gåvor är och vilken
deras strategi är för att blomstra. Du kommer också att få insikt i olika metoder för beslutsfattande, hur
intuitionen kan ta sig olika uttryck i oss människor och vilken som är “ditt” sätt , din så kallade inre
auktoritet.
Vi kommer att hand om och boosta det elektromagnetiska fältet, auran, så att den, oavsett vilken typ vi är kan verka för oss på allra bästa sätt. Auran är i ständig ordlös kommunikation med omgivningen,
känner av men sänder också ut tyst information om oss till andra. När den är stark håller vi vår frekvans hög och vi känner oss magnetiska – generators, sedda av rätt personer – projetors, kraftfulla – manifestors, öppna utan att vara sköra – reflectors.

Du behöver varken ha erfarenhet av Kundaliniyoga eller Human Design för att vara med, men det är bra om du vet när och var du är född, eftersom det ligger till grund för vilken typ du är inom Human Design.

Datum:  Lördagen 21/5
Tid: 9.30-12.00
Kostnad: 300
Anmälan: ritacallerstrom@gmail.com